Cos:

0 produs(e) - 0,00 Lei
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi

Bijuterii OK

comenzi telefonice: 031.9907 Program: L-V 09:00-18:00

Cum comand?

Pentru a putea comanda produse de pe site-ul nostru este necesar sa va creati un cont de utilizator accesand sectiunea inregistrare sau sa va logati in cont daca aveti deja unul.

Inregistrarea pe site-ul nostru presupune folosirea unei adrese de e-mail unice si a numarului de telefon pentru a putea intra in legatura cu dumneavoastra dupa efectuarea comenzii. Pentru finalizarea procesului de inregistrare trebui e sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru, acestea se pot citi aici.

Dupa accesarea contului de utilizator, puteti naviga prin site, fie accesand categoriile cu produse fie folosind cautarea. Cantitatea implicita pentru fiecare produs este "1". Dupa selectarea produsului sau a prodoselor puteti finaliza comanda. Odata finalizata comanda va fi inregistrata in sistemul nostru si veti fi contactat in cel mai scurt de catre unul din reprezentatii nostrii de vanzari.

Modalitatea de livrare si modalitatea de plata se vor stabili ulterior prin telefon in functie de disponibilitatea dumeneavoastra

Ne rezervam dreptul sa anulam orice comanda in maxim 72 de ore de la plasarea acesteia. Produsele noastre sunt unicat iar acesta sunt expuse in magazine de profil, in cazul efectuarii unei comenzi exista posibilitatea ca produsul sa nu mai fie valabil!

Procesarea comenzilor se face de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 14:00