Cos:

0 produs(e) - 0,00 Lei
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi

Bijuterii OK

comenzi telefonice: 031.9907 Program: L-V 09:00-18:00

In ce sa investim banii?

Nu tineti banii la ciorap! Investitiile in imobiliare sau terenuri sunt profitabile dar riscante! In schimb, daca vreti stabilitate, economiile in aur sunt solutia. Bijuteriile din aur cu pietre pretioase vechi nu doar ca isi pastreaza valoare ci in timp le creste valoarea.

Bursa are o evolutie imprevizibila, prin urmare economistii ne sfatuiesc sa ne indreptam atentia catre investitiile in aur si bijuterii din aur cu pietre pretioase.

Aurul a fost o investitie din timpuri vechi. A fost una din monedele cele mai stabile. Economistii si analistii financiari considera ca tulburarile din Ucraina si revenirea fondurilor deschise de investitii ETF, precum si o schimbare dramatica a sentimentului investitorilor va duce la o crestere a pretului aurului, care va atinge valoarea de 1.400 de dolari uncia.

"Factori speciali, precum nelinistea si agitatia valutara din mai multe economii emergente au jucat cu siguranta un rol, precum si recentele tensiuni dintre Rusia si Ucraina si amenintarea escaladarii conflictului din peninsula Crimeea. Aceste lucruri au stimulat cererea pentru aur ca un mijloc sigur de investitie", a spus Commerzbank.

bijuteriiOK.ro va sta la dispozitie si va ofera bijuterii din aur cu pietre pretioase si semipretioare la preturi scazute.