Cos:

0 produs(e) - 0,00 Lei
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi

Bijuterii OK

comenzi telefonice: 031.9907 Program: L-V 09:00-18:00

In cazul in care nu stiti masura exacta de care aveti nevoie urmati pasii de mai jos de stabilire a masurii inelului.

Daca nu va cunoasteti masura exacta a inelului, sau doriti sa faceti un cadou si nu stiti masura puteti sa alegei masura cea mai uzuala, 52mm la femei si 62mm la barbati.

Acesti pasi nu confera insa acuratete 100%, o masuratoare exacta in magazinul de bijuterii cu scule de masurare exacte fiind oricum necesara. Puteti urma insa acesti pasi simpli pentru aflarea de la distanta a masurii inelului, dar totusi, pentru o mai mare acuratete este recomandat sa faceti masuratoarea la finalul unei zile, cand degetele sunt de obicei usor umflate, datorita efortului de peste zi.

PASUL 1

Luati o bucata de ata lunga de aproximativ 8 cm, un pix si o rigla in mm/cm.

PASUL 2

Rulati ata in jurul bazei degetului pe care veti dori sa purtati inelul. Ar trebui sa lasati un mic spatiu, "joc", care sa permita atei sa treaca in forma rulata peste cea mai lata parte a degetului, peste incheietura degetului de obicei.

PASUL 3

Marcati cu pixul punctul de pe ata unde se suprapun unul din capetele atei si locul unde se inchide cercul format in jurul degetului.

PASUL 4

Inlaturati ata de pe deget si intindeti-o perfect. Masurati-o de la capat pana la punctul marcat cu pixul si notati masura in milimetri (1cm = 10mm). Ajustati masuratoarea la numere intregi, fara zecimale.

PASUL 5

Comparati cifra in mm din masuratoarea facuta la pasul 4 cu cifrele din tabelul alaturat pe care magazinele le folosesc ca si etalon.