Cos:

0 produs(e) - 0,00 Lei
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi
Nu aveti nimic in cosul de cumparaturi

Bijuterii OK

comenzi telefonice: 031.9907 Program: L-V 09:00-18:00
Termeni si conditii de utilizare

Date firma:

SC OK CREDO CONS SRL

Cod fiscal: RO 5988324

Reg. Com: J40/14216/1996

Cont IBAN: BancaRaiffeisen, Suc. Dorobanti RO69 RZBR 0000 0600 1248 3342

Termeni si conditii:

SC OK CREDO CONS SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

SC OK CREDO CONS SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site-ul www.bijuteriiok.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. bijuteriiOK.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal sau lunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

bijuteriiOK.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.bijuteriiOK.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul bijuteriiOK.ro, se pot dezabona trimitand un mail cu subiectul "dezabonare" la adresa secretariat@okcompany.ro.

In cazul in care doriti sa va fie sterse datele personale din baza noastra de date, va rugam sa ne contactati prin email al secretariat@okcompany.ro sau prin telefon la 0766 277 522.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa secretariat@okcompany.ro.

Termeni si conditii de plata puteti citi aici

Termeni si conditii de livrare puteti citi aici